miercuri, 20 august 2008

CERERE DE CHEMARE IN JUDECATA

DOMNULE PRESEDINTE


Subsemnata F.Mirela, cu domiciliul in Constanta,.......... in contradictoriu cu paratul A.Mircea cu domiciliul in Constanta, .......... formulez prezenta actiune prin care solicit ca, prin hotararea ce o veti pronunta, sa obligati paratul:
- Sa recunoasca faptul ca este indragostit fara speranta de reclamanta
- La plata cheltuielilor de judecata ocazionate de prezenta cauza.


MOTIVELE ACTIUNII:

In fapt, reclamanta l-a cunoscut pe parat inca din iarna anul 2003, dar, in fapt, cei doi au inceput sa aibe o relatie din data de 08.05.2004. Astfel, desi la inceput singurele motive pentru care reclamanta a acceptat sa iasa cu paratul au fost plictiseala si faptul ca momentul respectiv, acesta conducea un autoturism marca Audi tip A3 (despre care mult mai taziu paratul a recunoscut ca NU era proprietate persoanala), ulterior, dupa ce a ajuns sa il cunosca pe parat acesta a inceput sa ii fie chiar simpatic.
Putem spune ca vara si toamana anului 2004 au fost foarte frumoase pentru reclamanta intrucat, desi nu era inca indragostita de parat, ii placea de acesta si in plus, in activitatile desfasurate de cei doi impreuna (de orice natura) erau pe placul reclamantei.
In primul an de relatie, punctul culminant la constituit trecerea dintre ani, respectiv revelionul 2004-2005. Plecati in zona montana a Romaniei, respectiv comuna Moeciu, jud. Brasov, desi prost insotiti, cei doi au petrecut clipe minunate si, pentru reclamanta, chiar de NEUITAT. Se impune a scrie cu majuscule acest fapt intrucat, in acele zile a avut loc operatiunea “Mielul”, ceea ce a convins-o pe reclamanta, in mod definitiv si irevocabil ca, intradevar, "personalitatea"paratului se muleaza perfect pe ceea ce cauta reclamanta. (din respect pentru instanta nu vom explica in ce a constat operatiunea "Mielul")
Anul 2006 a fost un an greu pentru reclamanta, atat prin prisma stresului vietii profesionale, cat si atitudinii tip porcina a paratului. Astfel, in viata paratului au aparut gargaunii care, insotiti de o periculoasa fufa, au dus la un vadit dezechilibru mintal cu consecinta, temporara (Slava Domnului – nn) de pierdere a discernamantului. Primavara acestui an este momentul in care reclamanta a descoperit ceea ce urma sa fie al doilea motiv pentru care nu a renuntat la a mai intretine orice fel de relatii cu paratul (porc, magar ordinar la acel moment), respectiv vinul produs si furnizat de tatal (Dumnezeu sa ii dea sanatate!!!) paratului. Cu ajutorul acestui mirific produs si al .....farmecelor paratului ....., reclamanta a mai rezistat o perioada langa parat.
A urmat insa un inevitabil dezastru in vara anului 2006 cand, cu mintile tulburi de tot felul de taraturi, paratul, in mod inuman, brutal, inexplicabil si josnic, a anuntat-o pe recalmanta ca “Drumurile noastre se despart”.
Inca din acea perioada paratul s-a dovedit a fi maaaaaaaaare mincinos!!
Desi suferea ingrozitor (fapt ce urmeaza a-l dovedi cu martori) reclamanta, altruista din fire, a inteles sa nu il mai deranjeze pe parat si sa il lase sa isi vada de viata sa, oferindu-i astfel sansa de a fi fericit pe drumul ales, drum ce nu se intersecta cu drumul pe care reclamanta a fost fortata de parat sa o apuce.
Totusi, dupa nici 2 luni, paratul a reluat in mod subtil si sub diverse pretexte care mai de care mai stupide, legatura cu reclamanta. Aparent, drumul pe care o luase acesta, desi ocolea al dracului de mult, ducea in final in acelasi loc: drumul pe care linistita, plangand si cu inima sfasiata mergea reclamanta lipa-lipa.
Astfel, in luna septembrie 2006 era mai mult decat evident ca paratul dorea sa revina acolo unde i-a fost cel mai bine de-a lungul vietii sale, respectiv bratele frumoase, gingase si primitoare ale reclamantei. Cu toate acestea, in incapatanarea caracteristica, paratul nu a inteles sa formuleze in mod expres o cerere de conciliere cu reclamanta ci a lasat la latitudinea acesteia gasirea unei formule de impacare care sa nu ii lezeze imensul orgoliu al heartbreaker-ului, Mircea Print de Cotnari!. In imensa sa intelepciune, reclamanta a gasit formularea potrivita, intre cei doi instalndu-se iar starea de concubinaj.
Desi lunile urmatoare au fost grele pentru reclamanta, ca intotdeauna, prin diplomatie si o dragoste imensa, a reusit sa readuca flacara iubirii in cuplul astfel reunit.
In perioada urmatoare, zi de zi, reclamanta a inflorit efectiv si a inceput sa simta, pentru prima data ca, intradevar, locul ei este, pentru totdeauna, langa parat.
Astfel, va solicit sa observati ca, pe parcursul celor aproape 4 ani de cand reclamanta intretine relatii cu paratul aceasta a facut tot ceea ce este posibil omeneste pentru ca iubirea dintre ei sa ramana vie; in mod constant si continuu s-a preocupat de fericirea paratului, de viata, casa si patrimoniul acestuia, ca o adevarata femeie de casa fara a se gandi vreo clipa la prejudiciul pe care aceasta l-ar putea suferi. Mai mult, nu a exista moment in tot acest timp in care reclamanta sa nu strige mandra ca il iubeste pe parat, ca este singurul barbat al tineretii acesteia si ca este dispusa chiar sa se mute cu acesta intr-o locuinta pe care sa o stapaneasca in devalmasie.
Cu toate acesta, paratul nu intelege sa ii recunoasca reclamantei drepturile pe care le are si refuza cu obstinatie sa recunoasca faptulca, la randul sau, si el este indragostit de reclamanata

Pentru toate aceste va solicitam sa admiteti actiunea noastra si sa obligatia paratul la toate cele mentionate in petitul actiunii.

Probe: dovezile de dragoste constante ale reclamantei, interogatoriul paratului, martori, expertiza iubirologica.


DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI CONSTANTA

Un comentariu:

Anonim spunea...

foarte interesant !!!