duminică, 5 aprilie 2009

INVITATIA LA NUNTA!

DOMNULE PRESEDINTE

Subsemnatii,

X si Y (socrii mici)
Z si W (socrii mari)
In calitate de reprezentanti ai numitilor

MIRELA si MIRCEA
Va solicitam ca, prin hotararea ce o veti pronunta sa obligati paratii:
- sa fie prezenti sambata 02 mai 2009 ora 16:00 la Biserica Sf. Nicolae in vederea sustinerii morale a tinerilor casatoriti pe parcursul cununiei regilioase
- sa se prezinte in aceeasi zi de sambata, 02 mai 2009, dar ora 20:30, la restaurantul „Pelican” din Constanta ;
- sa se distreze, sa danseze, sa bea si sa manace pe saturate la data si locul indicate la cel de al doilea capat de cerere.

In fapt, la data, ora si locul mentionate mai sus, reclamantii vor sarbatori schimbarea (in sfarsit!!!) a starii civile a celor doi copii ai lor.
Intrucat se impunea ca tinerii casatoriti sa fie bine indrumati in noua etapa a vietii lor (etapa despre care cei doi nu cunosc mai nimic la acest moment!) acestia beneficiaza de tot sprijinul si suportul nasilor lor, B. Dorian si Oana.
Fata de cele mentionate mai sus, precum si fata de faptul ca un astfel de
eveniment nu are farmec decat daca este petrecut alaturi de cei dragi (din care fac parte, evident, si paratii), apreciem ca se impune admiterea actiunii sub forma ambelor capete de cerere.

Mentionam in mod expres ca nu solicitam sa obligati paratii sa sune pentru confirmare, intrucat prezenta acestora este obligatorie.




2 comentarii:

Vilhelm man spunea...

Casa de piatra!
Petrecere frumoasa cu multi meseni la masa
Sa va iubiti in viata
S'aveti de toate-n casa.
.
S'aveti o vila mare
O piscina-n gradina
Si o masina...funny!
.
Si tot ce va doriti
Sa vi se implineasca,
Cei care va-ntalnesc
S'admire-a voastra viata!
.
LA MULTI ANI!...si foarte multi bani!

Cealaltă Ancuţă spunea...

Casa de piatra! Va doresc toata fericirea din lume alaturi de intelegere si respect.Cu totii avem defecte, cel mai important este sa le "lucram" si sa mai trecem uneori si cu vederea la mici (doar mici) scapari. Va doresc o viata frumoasa unul alaturi de altul!